::Snow Pink::
sweet owner

Navigation : touch hover image



Diaries Owner Linkies Stuff

hello peeps ! welcome to super awesome. Me, ayus. Enjoy with my stories. Just simple but who cares? :D


Bigfoots!

Put your CBOX codes here!


Credits!

basecode: Nurul AtiQah
Edit by: Cikmimin
Re-Edited By: Your Name
Others:   


To Hazimah & Amira .

Assalamualikum . And hello .

Da baca entry ? K , ayus nak cter pasal merek berdua .
Kenapa . Act , tak pape pon . Saja jer  :D Just nak membebel  kat blog aku nie . Dah lama tak update . Mesti korunk rindu kan? But , i guess not . K whatever .
But first , let me introduce them . Here ~


Key nie Amira Azhari . Kenal kan? My best friend . Budak nie .. open minded sikit .
Baik + cantik kan? Sayang dia ! Mira , dia . Tinggi dari aku . Jelouss doe .
Hakhak .. aku tak btol . K enough about her .


Nie plak Noor Hazimah . Geng aku panggil 'gemok' . Act , aku pon tak tao ap yg gemok kat budak nie? --'
Kurus je kot aku tgkk . Dia nie gila-2 sikit . Sometimes matang . Dlm group kitorg , dia nie la yg suka wat kitrg happy + tergelak . Love her so much ! 

Let start membebel ! K first . Amira . Ko tau tak yang aku tension tahap babun ?
Takk . Aku tao tu . Pasal blog kau . Tak paham aku . Apsal tak bole bukak ? Asal bukak je .. "PERMISSION DENIED" apa tuh? Aku tak paham act . Hehehe :D
Tu je yang aku nak bebel pasal kau . Mira , kalo baca post nie . teros g tao aku pasal blog kau yg senget tuh.

Now , hazimah . Woi budakk . Kau kau . Wa sentap sama lu . Nak tao napa? Kau tak payah nak hide something dari aku bole tak . Aku dah agak dah yg kau ada blog . Aku tanya tak nak ngaku plak tuh .
Sabau jelah . Rasa macam nak cepuk je kau sekarang . Aku da jumpa blog kau ~ *dancing 
Lalala . Hahaha .. da jumpa . da jumpa . Tak sia-2 aku tgk follwer tadi  :)  And kau Mira ! Kau yg tolong zemah wat blog? apa neyh .. --'  tak ckp pon kat aku yg budak gemok nie ada blog . Touch sama lu mira . Hoho .. takdelah . gurau je . saja menggedik . 

K k . Penat aku taip . Thats all . Penat membebel .